– Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić i direktor „Bimbros“ produkcije Zoran Vasiljević potpisali su 7. jula 2017. Ugovor o produkciji različitih formi televizijskog programa za potrebe promocije svih vidova privrednih i komercijalnih delatnosti Opštine Apatin.

– Stevan Ristić, direktor novinskog preduzeća „Vreme“ i direktor “Bimbros” produkcije Zoran Vasiljević potpisali su 27. aprila 2017.  Ugovor o poslovno- tehničkoj saradnji. Ovim ugovorom “Bimbros” produkcija u svom studiju, vlastitom tehnikom i ljudstvom angažovana je na proizvodnji i emitovanju emisije „Zumiranje“.

– Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu i “Bimbros” produkcija, nastavljaju plodnu saradnju potpisivanjem novog Ugovora. Dekan Matematičkog fakulteta dr Zoran Rakić 27. februara 2017. potpisao je sa “Bimbros” produkcijom  Ugovor kojim se realizuju produkciono – medijski poslovi u cilju informisanja i afirmacije svih aktivnosti koje fakultet obavlja u svakodnevnom radu.

– Vlasnik renomiranog  beogradskog Restorana „Zlatar“ Blagoje Popović i direktor “Bimbros” produkcije Zoran Vasiljević  potpisali su 12. jula 2017.  Ugovor o poslovnoj saradnji.

– Saradnja sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje na realizaciji produkciono-medijskih aktivnosti obnovljena je 2017. godine. U ime fakulteta Ugovor je popisao dekan prof. dr Saša Jakovljević.