– Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić i direktor Bimbros produkcije Zoran Vasiljević, 07 jula 2017. godine, potpisali su Ugovor o produkciji različitih formi televizijskog programa za potrebe promocije svih vidova privrednih i komercijalnih delatnosti Opštine Apatin.

– Direktor Bimbros produkcije Zoran Vasiljević i Stevan Ristić, direktor novinskog preduzeća „Vreme“, potpisali su 27. aprila 2017. godine Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji. Ovim ugovorom Bimbros produkcija u svom studiju, svojom tehnikom i ljudstvom angažovana je na proizvodnji i emitovanju emisije „Zumiranje“.

– Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu i Bimbros produkcija, nastavljaju svoju saradnju potpisivanjem novog Ugovora. Dekan Matematičkog fakulteta dr Zoran Rakić, 27. februara 2017. godine sa Bimbros produkcijom potpisao je Ugovor kojim se realizuju produkciono – medijske aktivnosti a u cilju informisanja i afirmacije svih aktivnosti koje fakultet obavlja u svakodnevnom radu.

– Vlasnik renomiranog  beogradskog Restorana „Zlatar“ Blagoje Popović i direktor Bimbros produkcije Zoran Vasiljević  jula meseca 2017. godine potpisali su Ugovor o međusobnoj saradnji.

– Saradnja sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje, na realizaciji produkciono-medijskih aktivnosti obnovljena je 2017. godine. Ispred fakulteta Ugovor je popisao dekan prof. dr Saša Jakovljević.